Account Directors, Private of Public sector (m/v)

creative

Wij hebben uitgesproken groeiambitie en versterken ons team met ambitieuze (m/v) Account Directors, voor de private of publieke sector.

Jouw rol:

 • Als Account Director ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verdere uitbouw van zowel een bestaande als nieuwe klantenportefeuille.
 • Je mikt op grotere marketing- en communicatie opdrachten bij middelgrote en grote ondernemingen. Je hebt reeds een interessant netwerk uitgebouwd en zult tevens actief prospecteren in de markt.
 • Je bent intermediair tussen bureau en klant. Je stippelt mee de marketingstrategie uit van je klanten, adviseert hen hoe hun marketingdoelstellingen te bereiken en in functie daarvan werk je de gepaste communicatiestrategie en – tools uit (print, website, radio – en tv-spots). Dat doe je samen met de Account Manager, de Creative Director en een van onze strategen.
 • Je stelt de briefing op voor het team en houdt de budgetten nauwlettend in de gaten.
 • Als Account Director ben je eindverantwoordelijk voor de opdracht. Je houdt de dagelijkse gang van zaken in de gaten, zorgt ervoor, samen met de Account Manager, dat de juiste mensen worden ingeschakeld, en bewaakt dat er niet wordt afgeweken van de strategie. Tijdens dit hele traject heb je veelvuldig overleg met de opdrachtgever.

Jouw profiel:

 •  Je denkt op langere termijn en voelt je thuis in een groeibedrijf.
 • Je bekleedt een sleutelpositie en je wordt mee het gezicht van het bedrijf.
 • Je hebt minimum vier jaar ervaring in marketing en sales opgedaan bij een communicatiebureau of een marketing gerichte KMO.
 • Dankzij je background vat je snel de noden van de klant en weet je wat er kan gerealiseerd worden op het vlak van marketing en communicatie.
 • Je hebt de drive om te vechten voor je ding, de spirit om te ondernemen en de goesting om in een groeiende organisatie het beste van jezelf te geven.
 • Je hebt uitstekende presentatievaardigheden en je weet je gesprekspartners te overtuigen.
 • Je pakt de dingen pragmatisch en proactief aan. Je bent een doorzetter en kan zelfstandig werken, maar daarnaast werk je ook graag in een team om samen resultaten te boeken.
 • Je hebt bij voorkeur een Master behaald, je bent perfect tweetalig Nederlands/Frans en spreekt en schrijft vlot Engels.
+32 (0)474 32 22 11
Over TomaCom

TomaCom, gevestigd in Halle, is met zijn team sinds 16 jaar een gereputeerd en succesvol marketing- en communicatiebureau. Onze klanten zijn enerzijds bedrijven actief in diverse sectoren zowel nationaal als internationaal. Anderzijds werken we als bureau ook voor de publieke sector voor ngo’s, social profit organisaties en overheden. We begeleiden onze klanten op vlak van strategie, communicatie en activatie.
Wij zien onszelf als ‘de’ marketing en communicatiepartner van onze klant. We stippelen met hen een strategie uit en zetten de strategie om in communicatie en activatie waarbij  we geen enkele uitdaging uit de weg gaan: print, online, tv-spots, radio, events, beursstanden, pos, … zowel nationaal als internationaal.

Wat biedt TOMACOM?

TomaCom biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen, en mee bij te dragen aan projecten, zowel lokaal als internationaal. Je krijgt daarbij een belangrijke verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd veel vrijheid om optimaal te kunnen doen waar je het beste in bent. Verder bieden we uiteraard een competitieve verloning en extralegale voordelen.

Contact Us

creativePROUD TO PERFORM