Account Director

sales

Omschrijving:

Sinds 2000 is TomaCom actief als marketing en business development bureau. We zijn gevestigd in Halle en werken met een team van ca. 25 mensen.

Over de 16 jaar hebben we een mooie reputatie opgebouwd in de markt en werken we voor klanten zoals Securitas, Beaulieu, Nexans, BIVV, Rode Kruis Vlaanderen, Plan België, … . Onze klanten zijn enerzijds grote industriële bedrijven hoofdzakelijk in B2B, anderzijds social profit klanten en ngo’s.

Wie zoeken we?

We zijn momenteel op zoek naar een dynamische Account Director voor onze marketing- en communicatieafdeling. Hier werken we met een team van 3 mensen. Een strateeg/sales, een art director en project manager. Zij sturen tevens een team aan van freelancers en externe partijen in functie van onze behoeften. Hierdoor blijven we heel flexibel en kunnen we tegelijkertijd grote projecten aan.

TomaCom wil verder doorgroeien en daarom hebben we een sterke sales verantwoordelijke nodig. In de eerste plaats een hunter die de telefoon durft vast te nemen, kan netwerken, de baan op gaat… kortom de persoon die mee zijn schouders wil zetten onder de verdere groei van ons bedrijf. De sales verantwoordelijke zal tevens deel uitmaken van het management team en mee de strategie uitstippelen voor de verdere groei.

We willen met onze nieuwe sales verantwoordelijke een omzet realiseren tussen de 1 en 1,5 miljoen euro. Dat is de target. Vandaar dat we iemand zoeken die reeds een sterke verkoopervaring kan voorleggen en liefst ervaring heeft met de marketing- en communicatiesector. Het is niet onze bedoeling om kleine projecten bij kleine klanten binnen te halen maar wel te gaan voor de grote budgetten.

Je zal mee het gezicht worden van ons bureau en een belangrijke rol hebben in de verdere ontwikkeling hiervan. We zien je dan ook als een sterke collega die op langere termijn denkt en zich thuis kan voelen in een bedrijf dat voor groei wil gaan.

+32 (0)474 32 22 11
Kortom

Verwachtingen

  • Je hebt minimum 4 jaar ervaring in marketing maar vooral sales, op voldoende hoog niveau (ceo – directie-marketing). Dankzij je background vat je snel de noden van de klant en weet je wat er kan gerealiseerd worden op vlak van marketing en communicatie.
  • Je hebt de drive om te vechten voor je ding, de spirit om te ondernemen en de goesting om in een groeiende organisatie het beste van jezelf te geven.
  • Je presentatieskills zijn prima en je slaagt erin om je gesprekspartners te overtuigen.
  • Je pakt de dingen pragmatisch en proactief aan. Je bent een doorzetter en kan zelfstandig werken maar daarnaast werk je ook graag in een team, om samen resultaten te boeken.
  • Je hebt bij voorkeur een master behaald, bent perfect 2-talig Nederlands/Frans en spreekt en schrijft vlot Engels.

Wat biedt TOMACOM?

  • Je komt terecht in een jonge, professionele en dynamische organisatie met duidelijke ambities voor de toekomst. Bij TomaCom kan je verantwoordelijkheid nemen en krijg je de kans om mee te groeien met de organisatie. Uiteraard wordt er een competitief en volledig salarispakket voorzien, in lijn met je ervaring, competenties en toegevoegde waarde.

Contact Us

creative